Biftec clasic

Printeaza

Biftec clasic

Ingrediente:Biftec clasic

  • 500 g muşchi de vită
  • 2 linguriţe boabe de piper
  • 1 linguriţă boabe de muştar
  • 2-3 căţei de usturoi
  • ulei
  • 300 ml vin roşu
  • 1 linguriţă condiment

 

Mod de preparare:

Amesteci boabele de piper cu muştarul şi condimentul şi le pisezi. Cureţi şi usturoiul, îl pisezi şi-l adaugi peste amestecul de condimente împreună cu 4 linguri de ulei.

Speli carnea, o tai felii pe care le treci prin amestecul de condimente. Le pui apoi într-un castron, le acoperi cu o folie de plastic şi le dai la frigider pentru 2 ore ca să se marineze.

După ce carnea s-a marinat, o rumeneşti repede într-o cratiţă, stingi cu vinul şi laşi să fiarbă la foc mic încă 30 de minute. Legumele sote sunt o garnitură potrivită.

Biftec clasic

Biftec clasic

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.