Ardei gustosi umpluti cu ciuperci
PrinteazaArdei gustosi umpluti cu ciuperci din: ardei, ciuperci, fulgi de ovaz, rosii, boia, sare, piper, suc de rosii.
- 4 ardei graşi
- 500 g ciuperci
- 2 linguri fulgi de ovăz
- 2 roşii
- 1 linguriţă boia
- sare
- piper
- 2 pahare suc de roşii
Mod de preparare:
Căleşti ceapa tocată în 2 linguri de ulei, presari boiauă, adaugi roşiile decojite şi tocate, sărezi şi piperezi. Adaugi 200 ml apă şi dai sosul în câteva clocote.
Adaugi ciupercile tăiate felioare şi le căleşti până scade toată zeama, iei ciupercile de pe foc şi adaugi fulgii de ovăz. Sărezi şi piperezi, dacă mai e necesar. Poţi adăuga mărar tocat mărunt.
Cureţi între timp ardeii şi îi umpli cu această compoziţie. Pui ardeii într-o tavă, în care ai turnat suc de roşii şi dai tava la cuptor.
Pofta buna!