Ardei festivi de post

Printeaza

Ardei festivi de post din: ardei capia, orez, ceapa, patrunjel, marar, vin rosu, bulion, piper, concentrat de legume, zahar si ulei.

Ardei_festivi_de_post

 

Ingrediente:

  • 4 ardei capia mari
  • 200 g orez fiert
  • 1 ceapă mare
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 legătură mărar
  • 100 ml vin roşu
  • 500 ml bulion
  • piper
  • con­centrat de legume
  • zahăr
  • ulei

 

Mod de preparare:

Goleşti ardeii de seminţe şi le tai vâr­furile. Căleşti ceapa în ulei, o amesteci cu orezul fiert, piper, concentrat de le­gume, 3-4 linguri bulion, zahăr după gust, mărar şi pătrunjel tocat mărunt. Omogenizezi compoziţia cu care umpli ardeii, apoi îi aşezi într-o tavă.

Amesteci bulionul cu vinul roşu şi apă cât mai este nevoie şi adaugi zahăr, după gust. Torni amestecul pes­te ardei, după care dai vasul la cuptor. Laşi până se coc ardeii, iar la final presari peste ardei pă­trunjel tăiat mărunt.

 

 

Ardei festivi de post

Ardei_festivi_de_post

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.