Ardei capia umpluti cu orez si ciuperci

Printeaza

Ardei capia umpluti cu orez si ciuperci din: ardei capia, orez, ciuperci, ceapa, rosii, muguri de pin, bore, ulei, marar, sare, piper.

Ardei_capia_umpluti_cu_orez_si_ciuperci

Ingrediente:

  • 10 ardei capia
  • 5 linguri orez
  • 300 g ciuperci
  • 2 legături ceapă verde
  • 500 g roşii mici
  • 2 linguri muguri de pin
  • 1/2 litru bors
  • 4-5 linguri ulei
  • o legătură mărar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Intr-o tigaie cu o lingură cu ulei se pun ardeii curăţaţi si se lasă cât să se înmoaie si să se rumenească puţin. Se scot ardeii, se mai pun două linguri de ulei si se căleşte ceapa. Se adaugă ciupercile tăiate foarte mărunt.

Se lasă 15 minute pe foc si apoi  se adaugă mu­gurii de pin un pic fărâmiţaţi cu sucitorul si orezul.

Se lasă încă 5 minute pe foc, se po­triveşte gustul de sare, piper si mărar si se umplu ardeii. Se aşază într-un vas de cup­tor, se pun roşiile, restul de ulei şi borşul şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Se servesc cu mărar tocat pe deasupra.

Ardei capia umpluti cu orez si ciuperci

Ardei_capia_umpluti_cu_orez_si_ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.