Ciorbă cu scăriţă de porc şi legume din: scarita afumata, fasole pastai, cartofi, ceapa, morcovi, ardei, patrunjel, bulion, faina alba, boia dulce, ulei, smantana, sare. Ingrediente: 500 g de…
Ciorbă cu scăriţă de porc şi legume din: scarita afumata, fasole pastai, cartofi, ceapa, morcovi, ardei, patrunjel, bulion, faina alba, boia dulce, ulei, smantana, sare. Ingrediente: 500 g de…
Ciorba de sfecla rosie cu mere din: sfecla rosie, supa de pui, suc de mere, cartofi, morcov, mar, foaie de dafin, smantana, sare, piper, ulei. Ingrediente: 2 sfecle rosii…
Ciorba de vacuta in paine din: carne de vita, rosii, morcovi, ceapa, ardei grasi, ulei de floarea soarelui, sare, apa clocotita, cartofi, patrunjel, painici, ceapa verde, piper. Ingrediente: 500-700 g…
Ciorba de sfecla rosie cu legume din: sfecla, morcovi, radacina de patrunjel, cartofi, ceapa, telina, suc de rosii, patrunjel verde, otet de mere, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle potrivite…
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.