Zece Retete gustoase cu carne de porc pentru Craciun

Printeaza

Retete gustoase cu carne de porc pentru Craciun:

Muschi_de_porc_la_gratar_cu_sos_de_portocale

Muschi de porc la gratar cu sos de portocale

Muschi de porc la gratar cu sos de portocale din:  ardei iuti ancho, portocale, usturoi, oregano uscat,  file de muschi de porc, varza Kale, otet din vin alb, ulei de masline. Ingrediente: 2 ardei iuti ancho mari, fara cozi 3 portocale mari 2 catei de usturoi 1/4 lingurita de oregano uscat 450g file de muschi de porc 170g varza Kale, feliata fin […]

Frigarui_de_porc_cu_legume_si_rozmarin

Frigarui de porc cu legume si rozmarin

Frigarui de porc cu legume si rozmarin din: muşchiuleţ de porc, vin alb, dovlecei zucchini, ardei gras rosu, rosie, ceapa rosie, cimbrisor, usturoi, rozmarin, ulei, piper, sare. Ingrediente: 500 g muşchiuleţ de porc (1 bucată) 150 ml vin alb 2 dovlecei zucchini 1 ardei gras roşu 1 roşie 1 ceapă roşie 1 lingură de cimbrişor 2 […]

Snitele_crocante_de_porc_cu_boia

Snitele crocante de porc cu boia

Snitele crocante de porc cu boia din: muşchi de porc, oua, faina, pesmet, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 5oo g muşchi de porc 2 ouă 200 g făină 200 g pesmet 1 lingurjţă de boia ulei sare piper Mod de preparare: Taie muşchiul în felii, acoperă-le cu folie şi bate-le cu ciocanul de şniţele. Sărează […]

Ciorba de dovlecel cu rosii si smantana

Ciorba de porc cu dovlecel si suc de rosii

Ciorba de porc cu dovlecel si suc de rosii din: carne porc, dovlecel, ceapa, morcov, pastarnac, telina, orez, suc de roşii proaspăt (sau din conservă), zeamă de lămâie, pătrunjel verde, frunze verzi de telină, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne porc 2 dovlecei 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 1/2 telină 2 linguri orez 200 g suc de roşii […]

Frigarui_de_porc_indoneziene_cu_orez_si_castravete

Frigarui de porc indoneziene cu orez si castravete

Frigarui de porc indoneziene cu orez si castravete din: cepe eşalote, usturoi, ardei iute, turmeric, coriandru măcinat, chimen măcinat, sos de soia, ulei de floarea-soarelui, file de porc, orez Jasmine, sare, ridichi, coriandru proaspăt, Ingrediente: 2 cepe eşalote, decojite şi tocate mărunt 2 căţei de usturoi, curăţaţi şi zdrobiţi 1 ardei iute, fără seminţe, tăiat mărunt câte 1/2 linguriţă cu turmeric, coriandru măcinat şi chimen […]

Cartofi_cu_friptura_la_cuptor

Cartofi cu friptura la cuptor

Cartofi cu friptura la cuptor din: cartofi noi mici, unt, cimbru (sau cimbru uscat), frunze dafin, usturoi,  muşchi de porc, sare, piper. Ingrediente: 600 g cartofi noi mici 100 g unt 1 legătură cimbru (sau 1 linguriţă cimbru uscat) 3 frunze dafin 6 căţei usturoi 4 bucăţi muşchi de porc sare piper Mod de preparare: Speli cartofii şi îi cureţi […]

Placinta_cu_carne_tocata_rosii_si_ciuperci

Placinta cu carne tocata, rosii si ciuperci

Placinta cu carne tocata, rosii si ciuperci din: făină, boia dulce, praf de copt, apă călduţă, ulei, sare, ou, ceapa, usturoi, roşii cură­ţate, ciuperci, carne tocată de porc, ulei, sare, piper,  boabe porumb, busuioc. Ingrediente: 400 g făină 1 linguriţă boia dulce 1 praf de copt 250 ml apă călduţă 100 ml ulei 1 linguriţă sare 1 ou, pentru uns Pentru umplutură:  2 cepe 2 […]

Rulada_de_carne_cu_ardei_gras_si_praz

Rulada de carne cu ardei gras si praz

Rulada de carne cu ardei gras si praz din: carne tocată de porc, ardei gras verde, ardei gras roşu, ardei gras galben, praz, seminţe susan, usturoi, aluat foitaj, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne tocată de porc 1 ardei gras verde 1 ardei gras roşu 1 ardei gras galben 1 fir de praz 50 g seminţe susan 2 căţei usturoi, pisaţi 1 […]

Sarmale din carne de porc cu verdeata si cimbru.jpg

Sarmale din carne de porc cu verdeata si cimbru

Sarmale din carne de porc cu verdeata si cimbru din: carne de porc fără os, ulei, căpăţâni de varză murată, roşii proaspete sau bulion, ceapă, verdeaţă, piper, cimbm, sare. Ingrediente: 1,5 kg carne de porc fără os 200 ml ulei 5 kg căpăţâni de varză murata 1 kg roşii proaspete sau 100 g bulion 500 […]

3

Reteta zilei: Chiftelute la gratar

Chiftelute la gratar din: vita, porc, ceapa rosie, usturoi, praf de chili, boia de ardei, sare, zahar brun, chimen, piper negru, praf de mustar, ou, sos barbeque, chifle, ceapa prajita. Poate te intereseaza si: Chiftelute de pui cu sos de rosii si paste Sandwich-uri calde cu chiftelute de curcan Chiftelute de curcan cu sos de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.