Vegeta de casa

Printeaza

Vegeta de casa din: morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, ardei gras, ceapa, rosii, praz.

Ingrediente:Vegeta_de_casa

  • 2 kg morcovi
  • 1 kg păstârnac
  • 1 kg pătrunjel (rădăcină)
  • 500 g telină
  • 500 g ardei gras roşu
  • 500 g ceapă
  • 1,5 kg roşii
  • 1 rădăcină praz
  • sare

Mod de preparare:

Speli şi cureţi bine toate legumele. Cu un cuţit econom, le tai fâşii subţiri şi le laşi la uscat pe un ştergar din bumbac.

Roşiile le dai prin maşina de tocat şi foloseşti doar partea uscată, iar sucul îl poţi pune separat la fiert pentru bulion.

Deshidratarea poate dura minimum 5 zile, astfel că zilnic va trebui să le răsfiri, pentru a se usca pe toate părţile.

Odată uscate, le dai prin maşina de tocat. Adaugi 1 lingură de sare la fiecare 10 linguri de iegume. Dacă vrei o vegeta mai fină, mai poti opta şi pentru varianta unui blender.

 

Vegeta de casa

Vegeta_de_casa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • RETETA VEGETA DE CASA

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.