Varza picanta

Printeaza

Varza picanta din: varza, morcovi, ceapa, ulei, piper.

Ingrediente:Varza picanta

  • o varză acră
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei
  • boabe de piper

 

Mod de preparare:

Ceapa şi morcovii curăţate şi date pe răzătoarea mică se pun la călit în ulei. Când s-a înmuiat ceapa se pune varza tăiată fideluţă. Se adaugă piperul şi se acoperă cu capac.

Se lasă aşa timp de o oră, ridicând capacul şi amestecând cam din 15 în 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.