Varza campeneasca

Printeaza

Varza campeneasca din: varza acra, carnati afumati, untdelemn sau untura, ceapa, boia.

Ingrediente:Varza campeneasca

  • 1 kg varză acră
  • 100 g cârnaţi afumaţi
  • 2 linguri untdelemn sau untură
  • o ceapă
  • boia de ardei

 

Mod de preparare:

Se toacă ceapa mărunt şi se căleşte în untdelemnul încins împreună cu varza tăiată şi stoarsă.

Se subţiază cu apă.

Se pun rondele de câmaţi afumaţi şi se lasă la cuptor până scade bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.