Tort de inghetata cu frisca

Printeaza

Tort de inghetata cu frisca din: frisca, zahar, fulgi de ciocolata, mascarpone, cirese.

Ingrediente:Tort de inghetata cu frisca

  • 500 ml frişca lichidă
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • 50 g fulgi de ciocolată
  • 250 g mascarpone
  • 100 g cireşe confiate
  • 50 g zahăr

 

Mod de preparare:

Baţi frişca împreună cu zahărul şi cel vanilat, adaugi crema de mascarpone mixată şi amesteci până când se omogenizează.

Incorporezi fulgii de ciocolată şi cireşele confiate şi torni compoziţia într-o formă de tort, pe care o dai peste noapte la congelator.

Decorezi după imaginaţie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.