Tocănită de viţel cu ţelină

Printeaza

Tocănită de viţel cu ţelină

Ingrediente:Tocanita de vitel cu telina

  • 1/2 kg carne de viţel
  • 1 ceapa
  • 1 ţelină mare
  • 300 g smântână
  • 2-3 foi de dafin
  • 3 linguri făină
  • ulei
  • sare
  • condiment tip Delikat

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa, o toci, apoi o căleşti în ulei. Speli carnea, o tai bucăţi, o adaugi peste ceapă împreună cu o cană de apă fierbinte şi laşi să fiarbă înăbuşit. Cureţi apoi ţelina, o tai cubuleţe, o pui peste carnea pe jumătate fiartă, adaugi şi foile de dafin şi laşi mâncarea să fiarbă.

Dacă mai e nevoie, adaugi încă o cană de apă fierbinte. Când mâncarea e gata, potriveşti gustul de condiment şi sare, pui smântână ameste­cată în prealabil cu făina şi mai dai tocăniţa în 2-3 clocote.

Tocănită de viţel cu ţelină

Tocanita de vitel cu telina

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.