Tocană de vinete cu smântână

Printeaza

Tocană de vinete cu smântână din: vinete, ceapa, ulei, rosii, smantana, sare.

Ingrediente:Tocana_de_vinete_cu_smântâna

  • 6 vinete mici
  • 2 cepe
  • 1 ceasca ulei
  • 1/2 kg rosii decojite
  • 1 cana cu smantana
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli vinetele şi le tai felii groase, pe care le presari cu puţină sare deasupra şi le ţii acoperite cel puţin o oră sub greutate. Apoi le speli, le tai cubuleţe şi le pui să scadă peste ceapa călită în ulei fierbinte, dupa care adaugi apa.

Lasi sa fiarba la foc mic. Cand vinetele s-au inmuiat, adaugi rosiile taiate felii subtiri si sarea. Servesti mancarea cu smantana deasupra.

Tocană de vinete cu smântână

Tocana_de_vinete_cu_smântâna

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.