Tarta sarata cu carnat si pastrama

Printeaza

Tarta sarata cu carnat si pastrama din: oua, faina, ulei, lapte, parf de copt, sare, piper, carnat afumat, pastramă, unt.

Ingrediente:Tarta_sarata_cu_carnat_si_pastrama

  • 6 ouă
  • 500 g făină
  • 5 linguri ulei
  • 400 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • piper
  • 1 cârnat afumat
  • 2 ouă fierte tari
  • 200 g pastramă
  • 1 cubulet unt

Mod de preparare:

Baţi ouăle spumă, adaugi uleiul, sare şi piper după gust. Torni laptele şi în­corporezi făina împreună cu praful de copt. Amesteci bine pentru a nu se for­ma cocoloaşe. Tai cârnatul şi ouăle felii, iar pastrama cubuleţe.

Decupezi o folie de aluminiu şi o aşezi pe fundul tăvii. Ungi folia cu unt. Aşezi feliile de ouă, intercalate cu felii de cârnat. Dea­supra pui cubuleţele de pastramă. Torni aluatul.

Ţii la cuptor până când tarta se rumeneşte frumos şi trece testul scobitorii. O laşi să se răcească, după care o răstorni pe un platou şi îndepărtezi folia de aluminiu.

Tarta sarata cu carnat si pastrama

Tarta_sarata_cu_carnat_si_pastrama

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Vreau si eu din tarta asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.