Tarta cu mazare si sunca

Printeaza

O reteta de tarta cu mazare si sunca din: aluat, mazare verde, ceapa verde, sunca, praz, oua, branza telemea, cascaval, sare, piper si ulei.

Ingrediente:

  •  350 g aluat de pizza sau fraged
  • 200 g mazare verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 100 g sunca (kaizer, prosciutto, bacon)
  • 1 fir de praz
  • 4 oua
  • 200 g branza telemea
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Intinde aluatul într-o tavă unsă cu grăsime şi împunge-l din loc în loc cu furculiţa. Dă-I 1 5-20 de minute la foc potrivit. Intre timp, toacă bine ceapa şi prazul, opăreşte mazărea, taie şunca în felii subţiri.

Bate ouăle, adaugă legumele şi telemeaua fărâmiţată, apoi şunca. Amestecă uşor, potriveşte de sare şi piper. Scoate aluatul din cuptor şi toarnă uşor compoziţia. Presară caşcavalul ras şi dă la cuptor vreo zece minute. Servită caldă sau rece, e la fel de gustoasă.

Tarta cu mazare si sunca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.