Tarta cu fulgi de ovaz

Printeaza

Tarta cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, biscuiti, unt, ciocolata, oua, frisca.

Ingrediente:Tarta cu fulgi de ovaz

  • 100 g fulgi de ovăz caramelizaţi
  • 200 g biscuiţi digestivi
  • 100 g unt
  • 200 g ciocolată
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 3 ouă
  •  fulgi de migdale

 

Mod de preparare:

Pentru aluat, biscuiţii digestivi se fărâmiţează şi se amestecă bine cu fulgii de ovăz caramelizaţi zdrobiţi şi se toarnă untul topit. Se amestecă şi se pun într-o tavă de tartă tapetată cu hârtie de copt. Se coace 12 minute. Se lasă apoi să se răcorească.

Se fierbe frişca şi, clocotită, se toarnă peste ciocolata ruptă bucăţi. Se lasă 5 minute, se amestecă şi apoi se adaugă ouăle. Se toarnă peste aluatul copt şi se mai dă la cuptor pentru 20 de minute.

Se serveşte cu fulgi de migdale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.