Tarta cu branza si cafea

Printeaza

Tarta cu branza si cafea din: biscuiti, branza, oua, unt, cafea, zahar.

Ingrediente:tarta_cu_branza_si_cafea

  • 300 g biscuiţi digestivi
  • 600 g brânză de vaci
  • 3 ouă
  • 125 g unt
  • 100 ml cafea rece
  • 125 g zahăr
  • cafea instant, pentru servit

Mod de preparare:

Biscuiţii se mărunţesc şi apoi se amestecă cu untul topit. Compoziţia rezultată se aşază într-o formă de copt cu pereţi detaşabili, tapetată cu hârtie, apoi se tasează bine.

Brânza de vaci se mixează cu zahărul şi gălbenuşurile. Albuşurile se bat spumă. Se adaugă peste brânză odată cu cafeaua şi se toarnă peste biscuiţi.

Se dă la cuptor pentru 35-40 de minute. Se serveşte presărată cu cafea instant trecută prin sită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.