Tagliatelle cu peste afumat

Printeaza

O reteta de tagliatelle cu peste afumat din: tagliatele cu spanac si sofran, somon afumat, cambula, pastrav afumat, smantana, unt, marar, sare si piper.

Ingrediente:Tagliatelle cu peste afumat

  • 300 g tagliatelle (natur, cu spanac şi şofran)
  • 150 g somon afumat
  • 100 g cambulă afumată
  • 100 g păstrăv afumat
  • 200 ml smântână lichidă
  • 50 g unt
  • 6 fi­re de mărar
  • sare
  • piper măcinat

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu capac, încălziţi 5 1 de apă cu sare. Tăiaţi peştele afumat în lamele de 0,5 cm. Când apa cloco­teşte, puneţi tagliatellele şi lăsaţi-le să fiarbă circa 10 min. Intre timp, puneţi smântână într-o crăticioară, piperaţi-o şi încălziţi-o uşor.

Scurgeţi tagliatellele deasupra unui vas adânc, aruncaţi apa şi răsturnaţi pastele în vasul astfel încălzit. Adăugaţi untul tăiat în bucăţele mici, şi amestecaţi cu grijă.

Turnaţi smântână caldă, omoge­nizaţi bine, adăugaţi lamelele de peşte afumat, amestecaţi în conţi nuare, adăugaţi mărarul şi serviţi cald sau călduţ.

Tagliatelle cu peste afumat

Tagliatelle cu peste afumat

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.