Supa Miso cu arpagic

Printeaza

Supa Miso cu arpagic din: ceapa, pasta miso, supa de legume, ciuperci, tofu, frunze verzi, arpagic, lamaie.

Ingrediente:Supa_Miso_cu_arpagic

  • o ceapa tocata
  • 2 linguri pasta miso
  • un litru supa de legume
  • o cana de ciuperci feliate
  • 150 g de tofu taiat cubulete
  • 2 cani de frunze verzi (tulpina de telina, spana, puteti adauga si sparanghel sau broccoli)
  • cateva fire de arpagic sau ceapa verde tocate
  • lamaie

 

Mod de preparare:

Amestecaţi ceapa tocată, pasta miso şi supa de legume într-o oală. Lăsaţi la fiarbă la foc mediu, 3-4 minute. Adăugaţi ciupercile şi cuburile de tofu şi mai lăsaţi 15 – 20 de minute la fiert.

Inainte de a servi, adăugaţi legumele cu frunze verzi pe care le-ati ales şi mai tineti 3-4 minute pe foc. Garnisiţi cu arpagic sau ceapă verde tocată şi asezonaţi cu zeamă de lămâie.

Supa Miso cu arpagic

Supa_Miso_cu_arpagic

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.