Supa Miso cu arpagic
PrinteazaSupa Miso cu arpagic din: ceapa, pasta miso, supa de legume, ciuperci, tofu, frunze verzi, arpagic, lamaie.
- o ceapa tocata
- 2 linguri pasta miso
- un litru supa de legume
- o cana de ciuperci feliate
- 150 g de tofu taiat cubulete
- 2 cani de frunze verzi (tulpina de telina, spana, puteti adauga si sparanghel sau broccoli)
- cateva fire de arpagic sau ceapa verde tocate
- lamaie
Mod de preparare:
Amestecaţi ceapa tocată, pasta miso şi supa de legume într-o oală. Lăsaţi la fiarbă la foc mediu, 3-4 minute. Adăugaţi ciupercile şi cuburile de tofu şi mai lăsaţi 15 – 20 de minute la fiert.
Inainte de a servi, adăugaţi legumele cu frunze verzi pe care le-ati ales şi mai tineti 3-4 minute pe foc. Garnisiţi cu arpagic sau ceapă verde tocată şi asezonaţi cu zeamă de lămâie.
Supa Miso cu arpagic
Pofta buna!