Supa miso cu ghimbir

Printeaza

Supa miso cu ghimbir din: frunze de nap, spanac, caju, otet de orez, ulei de susan, sirop de artar, pasta miso, seminte de susan, ghimbir, usturoi, pudra de mustar, praf de chili, sare de mare, apa.

Ingrediente: Supa miso cu ghimbir

  • 1 cana si jumatate de frunze de nap, tocat
  • 1 mana de frunze de spanac
  • 1/4 cana de caju, hidratate timp de 8 ore
  • 1 lingura de otet de orez
  • 1 lingurita de ulei de susan
  • 1 lingura de sirop de artar
  • 1 lingura de pasta miso de soia
  • 1 lingura de seminte de susan
  • 1 buc de ghimbir, proaspat tocat
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 lingurita de pudra de mustar
  • 1/2 lingurita de praf de chili
  • 1/2 lingurita de sare de mare
  • 2 cesti de apa

 

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele intr-un blender si se mixeaza bine. Se potriveste de sare si condimente. Se decoreaza cu ardei, rosii si condimente si se serveste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.