Supa de usturoi cu crutoane

Printeaza

Supa de usturoi cu crutoane din: usturoi, morcov, pastarnac, telina, cartofi albi, cimbru, ulei de masline, sare si piper.

 

Ingrediente:Supa_de_usturoi_cu_crutoane

  • 6 căpăţâni de usturoi
  • 1 morcov
  • 1 păstârnac
  • 1 ţelină potrivită
  • 6 cartofi albi potriviţi
  • 6 rămurele cimbru proaspăt
  • 4 linguri ulei de măsline
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele, le speli şi le tai mărunt. Jumătate din usturoi o pui împreună cu legumele la fiert, în apă cu puţină sare. Le fierbi la foc mediu, timp de 20 de minute.

Apoi adaugi usturoiul rămas si câteva rămurele de cimbru şi mai laşi la fiert încă 5 minute.

Pasezi ingredientele şi adaugi 1 lingură de ulei, sare şi piper, după gust. Le mai amesteci în blender, timp de 1 minut. Supa de usturoi o serveşti cu crutoane.

Pentru obţinerea crutoanelor, ungi feliile de pâine cu ulei de măsline, usturoi pisat şi cimbru şi le dai la cuptor (180 g), pentru 5 minute.

 

 

Supa de usturoi cu crutoane

Supa_de_usturoi_cu_crutoane

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.