Reteta zilei: Salata de pui cu crutoane

Printeaza

Salata de pui cu crutoane din: salata, piept de pui, oua, parmezan, dressing, crutoane.

Reteta Salata de pui cu crutoane:

Ingrediente: Salata de pui cu crutoane

  • 1 salată maruntita
  • 2 jumătăți de piept de pui dezosat, fără piele
  • 2 oua
  • 1/3 cană de parmezan ras
  • dressing, dupa gust
  • 2/3 cani crutoane

 

 

Mod de preparare:

Spălați puiul și uscați-l.

Adaugati într-o oală cu apă rece, aduceți la fierbere, gătiți timp de 40 de minute.

Lasati sa se raceasca.

Fierbeti oualele tari.

Rupeti carnea de pui fasii și transferați într-un castron mare.

Salata de pui cu crutoane
Maruntiti oalele fierte si adaugati in bol.

Puneți deasupra salată verde.

Salata de pui cu crutoane
Adăugați parmezan, crutoanele și amestecati.

Dati la frigider aproximativ 30 de minute înainte de servire.

Se toarnă dressing si se servește.

Salata de pui cu crutoane

Salata de pui cu crutoane

Salata de pui cu crutoane

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

 

Salata cu piept de pui si alune

Salata cu piept de pui si alune

piept de pui, boabe de porumb, salata verde, alune, sare, piper alb, cascaval, zeama de lamaie, ulei de masline, castraveti. Ingrediente: 300 g piept de pui 250 g boabe de porumb 1 salată verde 50 g alune prăjite  sare  piper alb 50 g caşcaval  zeama de la o lămâie 2 linguri ulei de […]

 

Salata de pui cu dressing de iaurt

Salata de pui cu dressing de iaurt

iaurt, miere, mustar dijon, lamaie, tarhon, ceapa verde, piper, pui, nuci, cirese, telina, paine, spanac. Ingrediente:  1/3 ceasca iaurt 1 lingurita de miere 1 lingura mustar dijon 1 lamaie coaja si sucul 1 lingura tarhon proaspat tocat 2 linguri ceapa verde tocata ¼ linguriță piper negru 2 […]

 

salate

Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale

Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale din: fenicul, portocale, ceapa rosie, masline, ulei de masline, suc de portocala, sare, piper. Descoperiți o combinație perfectă de gusturi și texturi cu această Salată Mediteraneană de Fenicul și Portocale. Acest fel de mâncare îmbină prospețimea feniculului crocant cu dulceața portocalelor, adăugând o notă de savoare cu măslinele negre […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.