Supa de gaina cu fidea

Printeaza

Supa de gaina cu fidea din: gaina, ienibahar, dafin, ceapa, cartofi, morcovi, patrunjel, leustean, fidea, sare.

Ingrediente:Supa de gaina cu fidea

  • l găină mare
  • 10 boabe ienibahar
  • 3 foi dafin
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • pătrunjel şi leuştean verde, tocate mărunt
  • fidea
  • sare

Mod de preparare:

Găina se spală bine, se tranşează şi se pune la fiert într-o oală cu apă. Când apa a dat în clocot se pun toate ingredientele spălate şi tăiate bucăţi mici.

Puţin înainte de a fi gata, se scot foile de dafin şi se adaugă fideaua. Se lasă pe foc potrivit până ce fideaua este gata şi se potriveşte cu sare.

Se serveşte caldă, cu pătrunjel, leuştean şi frunze de salată verde, tăiate mărunt.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.