Supa de ciuperci cu verdeata

Printeaza

Supa de ciuperci cu verdeata din: ciuperci, zahar, sare, faina, piper, verdeata.

Ingrediente:Supa de ciuperci cu verdeata

  • 1/3 kg ciuperci
  • 1 lingură cu zahăr
  • 1 linguriţă cu sare
  • 2 linguri cu făină
  • piper măcinat
  • verdeaţă tocată

 

Mod de preparare:

Spălaţi ciupercile, trecând cu mâna peste lamele ca să înlăturaţi nisipul, separaţi codiţele, înlăturaţi partea care a stat în pământ.

Tăiaţi ciupercile (şi codiţele) felii subţiri, aşezaţi-le în farfurie adâncă presărate cu: faină, zahăr şi sare. încălziţi 1,5 1 de apă în oală smălţuită, daţi drumul ciupercilor în oală, acoperiţi şi fierbeţi la foc mic 1/2 oră.

Când ciupercile se pot consuma, stingeţi focul, adăugaţi verdeaţa tocată fin şi lăsaţi vasul acoperit până când serviţi cu crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.