Supa de praz cu verdeata si iaurt

Printeaza

Supa de praz cu verdeata si iaurt din: telina, patrunjel, praz, iaurt, lamaie.

Ingrediente:Supa de praz cu verdeata si iaurt

  • 1 legătură frunze de ţelină
  • 1 legătură mare frunze de pătrunjel
  • 6 bucăţi praz
  • 1 cană iaurt slab
  • zeama de la jumătate de lămâie
  • coaja rasă de la 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Inlături rădăcinile prazului, le toci rondele şi le pui la fiert împreună cu frunzele de ţelină şi de pătrunjel tocate mărunt. După două clocote, strecori şi dregi supa cu iaurt şi lămâie.

Când serveşti supa, pui deasupra, în farfurie, coajă rasă de lămâie. Poate fi servită atât caldă, cât şi rece. Dacă doreşti o supă-cremă, pasezi legumele cu ajutorul blenderului şi le serveşti cu crutoane şi nuci prăjite.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.