Supa crema de mazare verde cu smantana

Printeaza

Supa crema de mazare verde cu smantana din: mazare, unt, faina, smantana, sare.

 

Ingrediente:Supa crema de mazare verde cu smantana

  • 150 g mazăre verde
  • 15 g unt
  • lingurită făină
  • 1 lingurita smintină
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală mazărea, se fierbe in apă cu sare, apoi se dă prin sită.

Se amestecă cu făina desfăcută in apă, se subţiază cu apa in care a fiert, apoi se lasă să mai dea citeva clocote.

Se serveste cu smintină şi crutoane (cuburi de franzelă prăjite).

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Supa crema de morcovi cu dovleac

Supa crema de morcovi cu dovleac din: morcovi, dovleac, cartofi, unt, seminte. Ingrediente: 300 g dovleac 3 morcovi 2 cartofi 100 g unt seminţe de dovleac decojite   Mod de preparare: In unt, se călesc dovleacul, morcovii şi cartofii, toate curăţate de coajă, spălate şi tăiate mai mare. Se toarnă apoi apă, după 10 minute […]

Supa crema combinata

Supa crema de gulie

Supa crema de gulie din: gulii, cartofi, lamaie, samntana, sare, piper. Ingrediente: 4 gutiii un kg cartofi o lămâie 300 ml smântână de gătit sare piper   Mod de preparare: Guliile curăţate de coajă se taie cuburi care se stropesc cu suc de lămâie. Se curăţă şi cartofii şi, împreună cu guliile, se pun ta […]

Supă de morcovi

Supa crema de rosii si morcovi – reteta gustoasa

Supa crema de rosii si morcovi din: morcovi, rosii, ceapa, unt, cimbru, coriandru, smantana, sare, piper.   Ingrediente: 300 g morcovi 300 g roşii 2 cepe potrivite 3 linguri cu unt 1/4 linguriţă de cimbru 1/4 linguriţă de coriandru 1 l supă clară de legume 100 g smântână sare piper busuioc crutoane   Mod de […]

 

Supa crema din salata creata

Reteta zilei: Supa crema de praz cu cartofi

Supa crema de praz cu cartofi din: ulei de masline, praz, cartofi, supa, arpagic, sare, piper.   Ingrediente:  3 linguri ulei de măsline 1 fir praz tăiat felii subtiri 1 lingură cartofi, taiati cuburi 3 cani supa 3 linguri arpagic, pentru servire sare și piper, dupa gust       Mod de preparare: Se încălzește […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.