Spuma de albus cu piersici

Printeaza

Spuma de albus cu piersici din: oua, zahar, piersici, lamaie.

Ingrediente:Spuma de albus cu piersici

  • 2 albuşuri
  • 6 linguri cu zahăr pudră
  • 300 g piersici
  • 1/4 lămâie

 

Mod de preparare:

Albuşurile se bat spumă tare dacă le puneţi zeamă de lămâie şi le ţineţi la temperatura camerei 10 minute.

Când spuma se ţine de tel, adăugaţi câte 1 lingură cu zahăr, iar când zahărul s-a încorporat tot, amestecaţi cu fructele, spălate şi tocate mărunt, mixaţi 1 min şi serviţi în cupe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.