Sote aromat de ciuperci

Printeaza

Sote aromat de ciuperci din: fasole, ciuperci, bicarbonat, usturoi, ulei.

Ingrediente:Sote aromat de ciuperci

  • 500 g fasole verde
  • 4 ciuperci proaspete
  • 1/2 linguriţă bicarbonat
  • 2 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fasolea curăţată se pune la fiert în apă cu bicarbonat şi sare. Se lasă 15 minute. Intre timp, ciupercile feliate se pun în tigaie fără ulei şi se lasă 10 minute până se evaporă apa pe care o lasă.

Se scot şi se şterge tigaia.

Se încinge uleiul în tigaie şi se pune fasolea bine scursă. Se adaugă usturoiul feliat sau pisat. Se lasă 5 minute, se adaugă ciupercile şi se mai lasă 5 minute împreună.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.