Sos de branza cu bacon

Printeaza

Sos de branza cu bacon din: crema de branza, maioneza, cheddar, patrunjel, pudra de usturoi, bacon.

 

Ingrediente:

  • 1 pachet crema de branza
  • 60 gr maioneza
  • 180 gr cheddar rasa
  • 2 linguri ceapa verde rasa
  • 1 lingurita patrunjel uscat
  • 1/4 lingurita pudra de usturoi
  • 8 felii bacon, gatit

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170C. In blender omogenizati crema de branza cu maioneza.

Intr-un bol combinati mixul de branza, cheddar, ceapa verde, patrunjelul si usturoi si omogenizati.

Transferati intr-o tava termorezistenta. Presarti bacon maruntit deasupra si dati la cuptor 15 minute.

Serviti cu biscuiti dietetici.

12 portii, fiecare contine

  • 2 gr carbohidrati
  • 1 urma fibra
  • 7 gr proteina

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Sos de branza cu ardei copt

Sos de branza cu ardei copt din: branza feta, ricotta, usturoi, uleid e masline, lamaie, cimbru, oregano, piper cayenne, sare, piper, masline, chips-uri tortilla. Ingrediente:  180gr branza feta, zdrobită 450gr ricotta 2 catei de usturoi zdrobit 1/3 ceasca de ulei de măsline suc de lămâie 1 lingura cimbru 1 lingură de oregano uscat 1/2 linguriță […]

 

Legume cu brânză

Reteta zilei: Sote de legume cu sos de branza

Sote de legume cu sos de branza din: febel, broccoli, morcovi, conopida, dovlecei, unt, bagheta, branza, faina, lapte, parmezan, nucsoara, galbenusuri, sare, piper. Ingrediente:  legume asortate: fenel, broccoli, morcovi, conopida, dovlecei 8 linguri unt 1 bagheta, taiata felii Ingrediente sos de branza: 300gr branza fontina 1 lingura faina lapte, dupa preferinta 4 linguri unt 50gr […]

 

Sos de branza cu sofran

Reteta zilei: Sos de branza cu sofran

Sos de branza cu sofran din: sofran, crema de branza, ceapa verde, busuioc, sare, piper, legume proaspete. Ingrediente:  putin sofran 200gr crema de branza 1 legatura ceapa verde 10 frunze de busuioc sare si piper legume proaspete, pentru servire     Mod de preparare: Puneti 1 lingura apa calda intr-un bol si presarati sofranul. Lasati […]

Reteta zilei: Sos de branza cu verdeata

Sos de branza cu verdeata din: crema de branza, fasole, ceapa verde, nasturel, maioneza, ierburi aromate, sare, piper, legume proaspete. Ingrediente:  225 gr crema de branza 400gr fasole din conserva 1 legatura ceapa verde 50gr nasturel, tocat 4 linguri maioneza 3 linguri ierburi aromate sare si piper nasturel si legume proaspete pentru servire   Mod […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.