Sos Aioli

Printeaza

Sos Aioli din: galbenus, usturoi, ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie.

Sos Aioli

Ingrediente:

  • 1 galbenus
  • 3 catei de usturoi
  • 150 ml ulei de masline
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Bateti 1 galbenus cu 3 catei de usturoi pisati, incorporati din cand in cand 150 ml ulei de masline si condimentati cu sare, piper si suc de lamaie.

Sos Aioli

Sos Aioli2 .jpg Sos Aioli3.jpg Sos Aioli4.jpg

Sos Aioli5.jpg Sos Aioli6.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.