Sorbet multicolor

Printeaza

Sorbet multicolor din: iaurt, capsune, zahar, suc de lamaie, fructe de papaya, kiwi.

Ingrediente:Sorbet_multicolor

pentru stratul rosu:

  • 180 ml iaurt
  • 200 g capsune
  • 75 g zahar
  • 2 lingurite suc de lamaie

pentru stratul portocaliu:

  • 2 fructe de papaya
  • 125 ml iaurt
  • 75 g zahar

pentru stratul verde:

  • 3 kiwi
  • 125 ml iaurt
  • 75 g zahar
  • 12 bastonase de lemn

 

Mod de preparare:

Ingredientele pentru fiecare strat se mixează separat. Piureul de căpsune se strecoară. Se confecţionează din sticle de plastic 12 forme în care se toarnă alternativ straturi din cele trei piureuri.

Se plasează bastonaşele şi se dau la congelator pentru 6 ore.

Sorbet multicolor

Sorbet_multicolor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.