Sorbet cu tequila si menta

Printeaza

Sorbet cu tequila si menta din: apa, zahar, lapte, lime, lamaie, tequila, menta.

Ingrediente:Sorbet cu tequila si menta

  • 50 ml apă
  • 50 g zahăr pudră
  • 40 ml lapte
  • 100 ml tequila
  • 50 ml suc de lămâie proaspăt
  • 1/4 legătură de menta
  • coaja rasă a unei lamai verzi

 

Mod de preparare:

Se clocoteşte apa cu zahărul, se trage de pe foc, se pun laptele, tequila, sucul şi coaja rasă de lămâie. Se taie menta şi se adaqgă, apoi se mixează împreună. Se pune sorbetul într-o formă.

Se lasă la congelator pentru 3 ore.

 

Pofta buna!

 


Poate iti place si:

Sorbet delicios din fructe de pădure

Sorbet de fragute

Sorbet de fragute din: fragute, lamaie, zahar. Ingrediente: 600 g frăguţe 1/2 lămâie 400 g zahăr 150 ml apă   Mod de preparare: Fierbe zahărul cu apa vreo cinci minute, până ce obţii un sirop. Lasă-l la răcit cel puţin o oră, până ce se răceşte complet. Intre timp, curăţă frăguţele de codiţe, spală-le şi pune-le […]

Reteta_sorbet_din_fructe_de_padure

Reteta sorbet din fructe de padure

Reteta sorbet din fructe de padure din: fructe, miere, mascarpone, frisca, suc de lamaie, vanilie. Ingrediente: 400 g fructe asortate 2-3 linguri cu miere 1 cutie cu mascarpone 200 ml frişcă lichidă 1-2 linguri cu suc de lămâie esenţă de vanilie sare   Mod de preparare: Bate cu mixerul frişca lichidă, apoi adaugă brânza mascarpone […]

Sorbet de cacao

Sorbet de cacao

Sorbet de cacao din: ciocolata, cacao, zahar de mesteacan, cacao, apa minerala. Ingrediente: 200 g ciocolată 70% cacao 150 g zahăr de mesteacăn 75 g cacao amară 500 ml apă minerală   Mod de preparare: Diluaţi cacaua amară cu puţină apă minerală (luată din cei 500 ml) într-o cratiţă. Adăugaţi restul, precum şi zahărul de […]

Lamaie Neyer

Sorbet de lamaie cu menta

Sorbet de lamaie cu menta din: banana, lamai, limeta, sirop de agave, busuioc, menta. Ingrediente: 1 banană 2 lămâi zeama de la 1/2 limetă 3 linguri sirop de agave câteva frunze de busuioc şi mentă proaspete   Mod de preparare: Se taie două lămâi în două părţi egale şi se storc delicat pentru a li se păstra […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.