Sirop de cătină

Printeaza

Se pun la fiert 500 g boabe de catina in 1 litru apa. Se fierb la foc mic timp de 15 minute, apoi siropul se strecoara la foc mic timp de 15 minute, apoi siropul se strecoara si se pune din nou la fiert cu 250 g zahar.

Se continua fierberea la foc potrivit pana cand se obtine un sirop de consistenta dorita.

Fructele ramase de la prepararea siropului le puteti fierbe cu zahar si apa pentru a obtine un compot.

Sirop de cătină

Sirop_de_catina

1 comentariu

  1. Nicoleta Avram

    Este un sirop extraordinar

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.