Sase inlocuitori pentru sare

Printeaza

Exista alternative de potenţiatori de gust cu un conţinut scăzut de sodiu sau chiar fără sodiu.

Otetul si sucul de lamaie au aceeaşi calitate magică a sării: aciditatea nu numai că adaugă un plus de savoare preparatului, dar şi intensifică esenţa celorlalte ingrediente.

Rosiile funcţionează la fel ca oţetul şi sucul de lămâie datorită nivelului de aciditate Doar că trebuie să pui în meniu o cantitate mai mare de roşii.

Ardeii iuti provoacă acele mici furnicături sau senzaţia de arsură pe limbă. Incearcă piperul negru, ardeii chili sau pudra de chilli.

Ceapa si usturoiul dau un gust aparte aproape oricărui tip de mâncare.

Ierburile aromatice pot transforma orice meniu simplu într-unul fabulos. Multe plante, cum ar fi oreganoul şi cimbrul au o aromă mai intensă atunci când sunt uscate. Plantele cu frunze fragede precum coriandrul, pătrunjelul şi busuiocul sunt mai bune în stare proaspătă.

Condimente precum chimenul, ghimbirul şi nucşoara sunt ideale pentru cei care preferă gustul picant.

 

Sase_inlocuitori_pentru_sare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.