Saratele cu cas

Printeaza

Saratele cu cas din: cas, faina, unt, oua, iaurt, marar, sare.

Ingrediente:Saratele cu cas

  • 300 g caş
  • 450 g făină
  • 100 g unt
  • 2 ouă
  • 100 ml iaurt
  • 1/2 legătură mărar
  • un praf de sare

Pentru copt:

  • un ou bătut

 

Mod de preparare:

Se trece caşul prin râzătoare şi apoi se amestecă bine cu făina, sarea, untul moale, ouăle, iaurtul şi mărarul tocat mărunt.

Aluatul obţinut se frământă puţin pe suprafaţa de lucru şi apoi se întinde pe masa presărată cu făină.

Se taie fâşii care se transferă în tava de copt şi se ung cu ou bătut.

Se iasă la cuptor 20-25 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.