Salsa cu rosii si ardei

Printeaza

Salsa cu rosii si ardei din: ceapa, rosii, ardei, ulei, bere, zeama de lamaie, zahar, sare, usturoi.

Ingrediente:Salsa_cu_rosii_si_ardei

  • 1 legatura ceapa verde
  • 500 g rosii
  • 2 ardei iuti verzi
  • cate 4 linguri de ulei si bere
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura de rosii pasate
  • 2 lingurite zahar
  • sare
  • 1 catel de usturoi

 

Mod de preparare:

Ceapa verde se curăţă, se spală şi se taie mărunt. Roşiile se opăresc în apă clocotită, se cojesc şi se taie în jumătăţi, se îndepărtează cotoarele şi seminţele şi se taie cubuleţe.

Ardeii iuţi se taie mărunt. Uleiul se amestecă cu berea, zeama de lămâie, roşiile pasate, zahărul şi sarea, apoi cu usturoiul curăţat şi zdrobit.

Legumele pregătite se sarează şi se amesteca cu sosul. Se lasă să se întrepătrundă aromele minim o ora.

Salsa fresca se potnveşte cu frigărui din carne şi cu paine.

Salsa cu rosii si ardei

Salsa_cu_rosii_si_ardei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • salsa cu rosii si ardei

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.