Salata de verdeturi cu branza

Printeaza

Salata de verdeturi cu branza din: salata verde, loboda, piept de pui, ulei, branza, iaurt, mustar, marar, sare, piper.

Ingrediente:Salata de verdeturi cu branza

  • 6-8 frunze de salată verde şi lobodă
  • 2 cepe verzi
  • 100-150 g piept de pui
  • 1 felie pâine integrală
  • 1-2 linguri ulei de măsline
  • sare piper

Dressing:

  • 3 linguri brânză de burduf
  • 3-6 linguri iaurt
  • 1-2 linguriţe muştar
  • 1 lingură mărar verde tocat mărunt
  • sare

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie fâşiuţe mici, se presară cu sare şi piper, apoi se prăjeşte în ulei încins. Pâinea se prăjeşte şi se taie în cubuleţe.

Frunzele de salată şi de lobodă se spală, se scurg şi se rup în bucăţi mici, iar ceapa verde se taie rondele subţiri.

Pentru dressing se amestecă brânza de burduf cu iaurtul, cu usturoiul pisat, muştarul şi se asezonează cu sare şi mărar.

Se amestecă bine şi se subţiază cu iaurt. Se amestecă ingredientele pentru salată într-un bol, se toarnă dressingul şi se serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.