Salata de paste cu pui si masline

Printeaza

Salata de paste cu pui si masline din: paste, dovlecei, piept de pui, masline, ulei, rosii, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300 g paste
  • 1 dovlecel
  • 300 g piept de pui fript
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • • 1-2 linguri ulei
  • 3-4 roşii uscate
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pregăteşti pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj şi le scurgi. Păstrezi o jumătate de cană din apa în care au fiert.

Tai dovlecelul cubuleţe şi îl căleşti într-o tigaie, în ulei încins, până când se înmoaie puţin. Adaugi roşiile uscate, tăiate fâşii, torni apa păstrată şi le ţii pe foc până scade sosul.

Amesteci într-un vas pastele cu măslinele şi carnea de pui, tăiată bucăţele.

Răstorni legumele, potriveşti de sare şi piper si servesti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.