Salata de linte cu ciuperci

Printeaza

Salata de linte cu ciuperci din: morcov, linte, telina, rosii, usturoi, ciuperci, praz, lamaie, chimen, sare, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Salata de linte cu ciuperci

  • 1 morcov fiert
  • 1 conservă mică cu linte
  • 1 fir de ţelină
  • 2 roşii
  • 2 căţei de usturoi
  • 300 g ciuperci
  • partea albă a unui fir de praz
  • 1/2 linguriţă seminţe de chimen
  • 1 linguriţă ulei
  • sucul de la jumătate de lămâie
  • sare
  • 2-3 fire de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Morcovul, prazul şi ţelina le pui la fiert în apă cu un praf de sare.

Intre timp, tai roşiile şi treci lintea sub un jet de apă, pentru a elimina conservantul. Ciupecile curăţate şi spălate le tai felii şi le căleşti în tigaie, până se evaporă apa pe care şi-o lasă.

Tai mărunt morco­vul, prazul şi ţelina fierte şi le pui într-un castron cu lintea, ciupercile şi roşiile. Adaugi usturoiul feliat, chimenul, ulei şi sucul de lămâie.

Potriveşti gustul de sare şi presari deasupra pătrunjel tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Salata de linte cu ciuperci
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.