Salata de kasha cu cod

Printeaza

Salata de kasha cu cod din: cod, kasha, ulei, sos de soia, telina, ridichi, coriandru, lamai, hasma, capere, drojdie.

Ingrediente:Salata de kasha cu cod

  • 300 g bucăţi groase de cod
  • 250 g kasha
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri sos de soia dulce
  • 1 legătură mică ridichi roşii
  • 1 lingură coriandru tăiat cu foarfecă
  • 2 lămâi
  • 1 haşmă
  • 1 lingură capere
  • 1 linguriţă drojdie de bere (facultativ)

 

Mod de preparare:

Fierberi peştele 10 minute la aburi, apoi desfaceti-l în bucăţi.

Spălaţi kasha, fierbeţi-o 15 minute în apă clocotită sărată. Scurgeţi şi lăsaţi să se răcească complet.

Curăţaţi ridichile şi tăiaţi-le rondele. Curăţaţi şi tăiaţi în felii fine haşma.

Bateri zeama lămâilor cu sosul de soia si uleiul de măsline. Amestecaţi cu kasha într-o salatieră, adăugaţi caperele, haşma, coriandrul, ridichile şi peştele.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.