Salata de icre de pastrav

Printeaza

Salata de icre de pastrav din: icre de pastrav, paine, lapte, sare, piper, lamaie, ulei, ceapa.

Ingrediente:Salata de icre de pastrav

  • 100 g icre de păstrăv
  • 2 felii de pâine albă
  • lapte rece
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie
  • ulei
  • ceapă

 

Mod de preparare:

Se taie ceapa mărunt, se presară sare deasupra şi se dă la o parte să-şi lase zeamă.

Se pune miezul de pâine într-un bol, se adaugă lapte deasupra cât să o acopere bine şi se lasă pâinea la înmuiat complet.

Intr-un bol înalt, se adaugă 50 g icre, se pune pâinea înmuiată şi stoarsă bine şi se amestecă cu mixerul. Se adaugă treptat ulei, ca pentru maioneză. Mixerul poate merge la viteza mare, e perfect aşa.

Se alternează uleiul cu zeama de lămâie, se pune sare şi piper şi se gustă în permanenţă. Se opreşte mixerul atunci când salata atinge consistenţa dorită.

La final se pun 2 linguri de apă minerală şi ceapa stoarsă bine. Se amestecă şi restul de 50 g icre şi se serveşte cu poftă.

 

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • reteta de icre
  • icre de pastrav reteta

1 comentariu

  1. Un deliciu este salata de icre, pur si simplu un deliciu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.