Salata clujeana de crenvursti

Printeaza

Salata clujeana de crenvursti din: crenvursti, ceapa, otet, ulei, oua.

Ingrediente:Salata clujeana de crenvursti

  • 700 g crenvurşti
  • 2 cepe roşii
  • 150 ml oţet
  • 50 ml ulei
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Se taie rondele crenvurştii curăţaţi de coajă şi se pun într-un castron. Se adaugă cepele, tăiate felii. Se prepară un sos din oţet (cu aroma de tarhon) şi puţin zahăr, sare şi piper. Dacă este nevoie, se mai diluează cu puţină apă.

Se omogenizează cu ajutorul uleiului, apoi se toarnă peste crenvurşti. La sfârşit se adaugă ouăle fierte, tăiate rondele, după care se introduce salata în frigider timp de cel puţin două ore.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.