Rulouri din cotlet de porc cu sos cald de hrean

Printeaza

Rulouri din cotlet de porc cu sos cald de hrean din: cotlet de porc, ciuperci, ardei, cascaval, unt, ulei, oua, faina, pesmet, sare, piper, hrean, smantana.

Ingrediente:Rulouri din cotlet de porc cu sos cald de hrean

Rulouri:

  • 4 felii cotlet de porc
  • 200 g ciuperci
  • 1 ardei gras roşu
  • 200 g caşcaval ras
  • 50 g unt
  • 200 ml ulei
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • 200 g pesmet
  • sare
  • piper

Sos de hrean:

  • 1 rădăcină de hrean
  • 50 g unt
  • 2 linguri făină
  • 400 ml smântână
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Cotletele se bat şi se pipe-rează. într-o tigaie încinsă cu 50 g unt se călesc ciupercile tocate, cu ardeiul gras tăiat cubuleţe, cca 7-8 minute. Apoi se iau de pe foc, se adaugă sare după gust şi se lasă să se răcească.

Peste cotletele bătute se pune compoziţia de ciuperci şi ardei. Se adaugă caşcavalul ras, apoi se rulează şi se împachetează capetele.

Rulourile gata pregătite se dau prin făină, apoi prin ouăle bătute şi pesmet şi se prăjesc în ulei încins până se rumenesc.

In timp ce rulourile sunt la prăjit, se prepară şi sosul de hrean. Se topesc 50 g unt, se adaugă hreanul ras şi se căleşte 1-2 min. Se adaugă 2 linguri faină, se amestecă puţin, după care se adaugă smântână, sare după gust şi se lasă să dea câteva clocote.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.