Ruladă de pui cu fructe de mare

Printeaza

Ruladă de pui cu fructe de mare din: piept de pui, jambon, ceapa, unt, morcovi, spanac, praz, patrunjel, sfecla rosie si cocktail de fructe de mare.

Ingrediente:Rulada_de_pui_cu_fructe_de_mare

  • 4 bucati piept d epui
  • 8 felii de jambon crud uscat
  • 2 cepe mari
  • 150 g unt
  • 2 morcovi mari
  • 200 g spanac congelat (sau proaspat, oparit)
  • 2 fire de praz
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 sfecla rosie potrivita
  • 200 g cocktail de fructe de mare congelate

 

Mod de preparare:

Cureţi pieptul de pui de pieliţe, îl speli şi îl ştergi cu un şervet. Tai pieptul în două, apoi, cu un cuţit foarte ascuţit filetezi fiecare buca­tă. Pui bucăţile de piept pe o folie de plastic şi le aşezi astfel încât marginile acestora să se supra­pună.

Pui peste ele o altă folie de plastic, apoi baţi carnea cu cioca­nul de şniţele, astfel încât carnea să se întindă, să se subţieze, iar marginile bucăţilor să se întrepă­trundă. Iei folia de plastic de dea­supra şi presari carnea cu sare şi piper, după gust. Intinzi spanacul, dezgheţat şi stors bine de apă, pe toată suprafaţa cărnii, apoi pui peste acestea feliile de jambon, iar peste jambon presari cockteilul de fructe de mare.

Rulezi foaia de carne cu ajutorul foliei de platic de dedesubt, ungi rulada cu 50 g unt topit, după care o împachetezi în folie de aluminiu. Aşezi rulada în­tr-o tavă şi o pui în cuptorul încins, pentru 40 de minute. Separat, căleşti legumele curăţate, spălate şi tăiate fideluţă în untul rămas, apoi potriveşti gustul de sare şi de piper.

Serveşti rulada tăiată în felii de 1 cm grosime cu garnitură de legume, presărate cu pătrunjel tocat mărunt.

Ruladă de pui cu fructe de mare

Rulada_de_pui_cu_fructe_de_mare

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.