Retete delicioase: Ciorbă de burtă

Printeaza

O reteta delicioasa Ciorbă de burtă din: burta de vita, rasol de vita, ceapa, ardei, morcovi, sare, piper, otet, oua, smantana si usturoi.

Ingrediente:Retete_delicioase_Ciorba_de_burta

  • un pachet burta de vita semifiarta
  • un rasol vita
  • 2 cepe
  • un ardei rosu
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • 5-6 linguri otet
  • 6 oua
  • un litru smantana
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Se spală bucata de burtă si rasolul si se fierb în apă cu o linguriţă de sare. Se curăţă spuma când apare si se fierbe la aceeaşi temperatură de la început până la sfârşit.

Se spală si se curăţă legumele şi se fierb întregi împreună cu burta si rasolul de vită. Se adaugă sare, dacă mai este nevoie.

După ce au fiert burta şi rasolul, se scot. Burta se taie fâşiuţe subţiri şi rasolul se rupe în bucăţi mici. Legumele se dau deoparte.

Se bat ouăle, se adaugă smântână, oţetul, sarea, piperul şi usturoiul pisat. Se bat bine şi se pun în ciorbă, la final.

Se poate servi cu fâşiuţe de gogoşari în oţet şi piper.

Ciorbă de burtă

Retete_delicioase_Ciorba_de_burta

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba delicioasa de burta

Ciorba delicioasa de burta

Ciorba delicioasa de burta Ingrediente: 1,400 kg muchie de burtă de vacă 1 os de vacă 2 gălbenuşuri 2 linguri de oţet sare piper 2 linguri de smîntînă 1 foaie de dafin 1 ceapă 150 g zar­zavat 1 /4 lingură de făină 2 linguri de ulei 300 g gogoşari în oţet   Mod de preparare: […]

Ciorba poloneza

Ciorba poloneza din: burta, nucsoara, boia, bulion, piper, praz, morcov, paine. Ingrediente: un kg burtă prefiartă 200 g amestec de praz, morcov, ţelină şi pătrunjel 750 g oase de vită o linguriţă nucşoară o linguriţă boia iute o linguriţă ghimbir o lingură măghiran 10 boabe piper o conservă mică bulion 4 pâinici cu coaja groasă […]

 

Ciorbita de burta

Ciorbita de burta

Ciorbita de burta din: burta, ceapa, morcov, patrunjel, pastarnac, patrunjel, sare, ou, apa, otet, usturoi. Ingrediente: 1 kg burtă 2 cepe un morcov un pătrunjel un păstârnac pătrunjel verde sare un ou 2,5 l apă oţet de vin un căţel usturoi   Mod de preparare: Se curăţă burta cu sare, se spală foarte bine în […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.