Retete de post: salata de praz

Printeaza

Retete de post: salata de praz din: praz, ulei, zeama de lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Retete de post: salata de praz

  • 1 legătură de praz
  • 2 linguri ulei
  • zeamă de la o lămâie
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Prazul se poate face salată crud sau fiert. Dacă se fier­be, se pune la foc prazul curăţat şi tăiat în bucăţi de 5-6 cm în apă fierbinte şi se lasă să dea câteva clocote. Prazul nu trebuie să se sfărâme.

Se face sosul din ulei, suc de lămâie, sare şi piper şi se toarnă peste prazul scurs de apă şi răcit. Cu acest sos se prepară şi salata de praz crud.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.