Retete de Craciun: Tocana de miel cu laptuci

Printeaza

Retete de Craciun: Tocana de miel cu laptuci din: spata de miel, ceapa, laptuci, lamai, oua, faina, ulei, sare, piper, marar, unt.

Ingrediente:Tocana de miel cu laptuci

  • 1 kg spată de miel
  • 500 g ceapă
  • 2 lăptuci
  • 2 lămâi
  • 2 ouă
  • 1 lingură făină de porumb
  • 1 ceaşcă ulei
  • sare
  • piper
  • mărar
  • 2 linguri unt

 

Mod de preparare:

Se taie carnea în patru bucăţi, se spală şi se căleşte în unt. Se ia cratiţa de pe foc.

Intre timp, se spală, se curăţă, se taie mărunt, se sărează şi se piperează ceapa şi lăptucile.

Se acoperă cu apă şi sie lasă la fiert, la foc slab. Tot în timp ce fierbe carnea se pregăteşte şi sosul. Acesta se toarnă în cratiţă, amestecând totul de câteva ori, la foc slab.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.