Reteta zilei: Tarta de oua cu bacon si branza

Printeaza

Tarta de oua cu bacon si branza din: ketchup, worcestershire, aluat de patiserie, oua, bacon, branza, smantana, sare, piper.

Tarta de oua cu bacon si branza

Ingrediente:

  • ¼ ceasca ketchup
  • ⅛ ceasca sos Worcestershire
  • 300gr aluat de patiserie
  • 12 ouă
  • 3 felii bacon, tocat
  • 1 cană de brânză rasa
  • 1 lingura smantana
  • sare si piper, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Pregatiti toate ingredientele. Preîncălziți cuptorul la 180C.

Într-un castron mic, amestecați împreună ketchup și sos Worcestershire.

Separati un ou (păstrati albusul pentru mai târziu) și se amestecăti gălbenușul și smantana împreună într-un castron mic, lăsati deoparte.

Intr-o tava asezati jumatate din aluat.

Tarta de oua cu bacon si branza

Spargeti ouălele în aluat. Adăugați si albusull de ou pastrat.

Adaugati bacon si putina branza.

Incorporati amestecul de ketchup și se amestecă ușor pentru a încorpora, încercati să nu spargi gălbenușurile.

Tarta de oua cu bacon si branza

Presarati restul de brânză pe partea de sus si asezonti, dupa gust cu sare si piper.

Tarta de oua cu bacon si branza

Acoperiți cu restul de aluat. Ungeti cu amestecul de gălbenuș de ou si crestati.

Tarta de oua cu bacon si branza

Coaceți timp de 45 minute – 1 oră.

Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.

Tarta de oua cu bacon si branza

Tarta de oua cu bacon si branza

Tarta de oua cu bacon si branza

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Tarte cu icre și ouă de prepeliță

Tarte cu icre și ouă de prepeliță din: faina, sare, unt, galbenus, apa, margarina, crema de branza, oua de prepelita, icre de somon, caviar, marar. – 12 porții; pregătire: 25 min.; coacere: 25 min. Ingrediente: pentru aluat: 175 g făină 1 vârf de cuțit de sare 90 g unt 1 gălbenuș 2 linguri apă unt […]

 

Reteta zilei: Tarta cu vinete

Tarta cu vinete din: faina, unt, apa, sare, vinete, smantana, oua, cheddar, usturoi, ulei de masline, patrunjel, nucsoara, busuioc, piper. Ingrediente aluat:  150gr făină 100gr unt rece 3 linguri apă rece 1 praf sare Ingrediente umplutura: 300gr de vinete 150 ml smantana 2 oua 100gr de brânză cheddar 3 catei usturoi 2 linguri ulei de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.