Reteta zilei: Supa de peste cu ierburi aromatice

Printeaza

Supa de peste cu ierburi aromatice din: ulei de masline, ceapa, praz, usturoi, rosii, supa de peste, pasta de tomate, sofran, ierburi aromatice, mix de peste, cartofi, sare, piper, piper cayenne, paine prajita, patrunjel.

 

Ingrediente: 

  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 cepe, tocate
  • 2 fire praz, partea alba tocata
  • 4 catei usturoi, tocat
  • 450gr rosii, fara coaja si tocate
  • 3 l supa de peste
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 praf sofran
  • 1 buchet ierburi aromatice
  • 3kg mix de peste, bucati
  • 4 cartofi, feliati subtire
  • sare si piper, piper cayenne, paine prajita, patrunjel, pentru servire

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul intr-o oala si gatiti ceapa, prazul, usturoiul si rosiile pentru cateva minute.

Adaugati supa, pasta de tomate si sofranul.

Adaugati ierburile si aduceti la fierbere, pana se patrund aromele.

Dati focul la mic si adaugati pestele si cartofii.

Supa de peste cu ierburi aromatice
Gatiti 5-8 minute si scoateti pestele pe masura ce se gateste.

Continuati sa gatiti pana se patrund cartofii. Asezonati cu sare, piper si piper cayenne.

Incorporati pestele inapoi in supa si lasati sa se odihneasca preparatul cateva minute.

Supa de peste cu ierburi aromatice
Garnisiti cu patrunjel si serviti cu paine prajita.

Supa de peste cu ierburi aromatice

Supa de peste cu ierburi aromatice

Supa de peste cu ierburi aromatice

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Supa de peste cu porumb

Supa de peste cu porumb din: ulei de masline, ceapa, telina, lapte, amidon, cod afumat, file de somon, porumb, cartofi, sare, piper, patrunjel. Ingrediente:  1 lingură cu ulei de măsline 1 ceapă curăţată şi tăiată mărunt 2 beţe de ţelină tăiate mărunt 1 l lapte 2 linguri cu amidon alimentar 2 x 125 g file […]

 

Supa de peste ungureasca cu boia picanta

Supa de peste ungureasca cu boia picanta din: tacâmuri peşte, crap, ceapa, rosii, vin rosu, boia picanta, ardei iute, ardei gras verde, ardei gras rosu, sare. Ingrediente:  1/2 kg tacâmuri peşte  un crap de 1,5 kg  o ceapă mare  3 roşii  un pahar vin roşu  o lingură boia picantă  o jumătate ardei iute  un ardei gras verde […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.