Supa de peste cu porumb

Printeaza

Supa de peste cu porumb din: ulei de masline, ceapa, telina, lapte, amidon, cod afumat, file de somon, porumb, cartofi, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente: Supa_de_peste_cu_porumb

  • 1 lingură cu ulei de măsline
  • 1 ceapă curăţată şi tăiată mărunt
  • 2 beţe de ţelină tăiate mărunt
  • 1 l lapte
  • 2 linguri cu amidon alimentar
  • 2 x 125 g file de cod afumat, fără piele
  • 2 x 125 g file de somon, fără piele
  • 300 g porumb dulce congelat
  • 4 cartofi, curăţaţi şi tăiaţi în cubulete
  • sare
  • piper negru proaspăt măcinat
  • 2 linguri pătrunjel tocat

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul într-o oală mare. Adaugă ceapa şi ţelina şi prăjeşte uşor timp de 5 minute, până se înmoaie. Toarnă laptele, adaugă cartofii şi lasă să dea în fiert.

Redu temperatura şi lasă să fiarbă 5 minute. Adaugă amidonul. Pune în oală codul, somonul şi porumbul.

Lasă să fiarbă timp de 7 minute, până când peştele s-a înmuiat. Asezonează, închide focul. Presară pătrunjel înainte de a servi.

Supa de peste cu porumb

Supa_de_peste_cu_porumb

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.