Supa de pui cu porumb si coniac

Printeaza

Supa de pui cu porumb si coniac din: piept de pui, ulei, ceapa, usturoi, porumb, supa de legume, coniac, sos de rosii, malai, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Supa de pui cu porumb si coniac

  • 1 piept de pui
  • 2 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g boabe de porumb fiert
  • 1,5 litri supa de legume
  • 2 linguri coniac
  • 3 linguri sos de rosii
  • 2 linguri malai
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în fâşii subţiri şi căliţi-le în ulei amestecat cu 2 linguri apă. Adăugaţi ceapa tăiată mărunt şi usturoiul pisat. Lăsaţi-le 5 minute să se călească şi apoi turnaţi în vas supa de legume.

După ce a fiert 10 minute, puneţi boabele de porumb, coniacul, sosul de roşii, sare şi piper. Ameste­caţi mălaiul cu puţină apă rece şi turnaţi-l apoi în supă, amestecând până se dizolvă.

Mai lăsaţi la fiert 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.